Instantparty a világ legkisebb diszkójában. De mégis hol?

Intim hangulatban diszkózni, de átérezni egy nagy klub dübörgését? Naná, Berlinben azt is lehet! Ilyen volt az instantparty egy négyzetméteren!

img_1194_resize.JPG 

A Teledisko az upcycling egy iskolapéldája. Vegyél egy használaton kívüli telefonfülkét, szerelj bele hangszórókat, diszkófényeket és füstgépet. Játssz le néhány halhatatlan diszkó slágert a Spice Girlstől a Village People-n át Britney Spearsig és a tied lesz a város legmenőbb klubja.

A beengedő biztonsági embereket sem kell lefizetned, nincs face-kontroll, bár esetenként azért itt is várni kell a bejutásra. Sorban állás van, de pontosan ki tudod számolni, hogy mennyit is kell még várnod.  

A teledisko a berlini bulinegyed közepén található és már 2 eurótól kaphatsz belépőt, ami egy szám erejéig tart ki.

Hátrány, hogy italbár nincs a diszkóban, azt kívülről kell megoldanod. A piálást a szomszédos streetfood kioskoknál tudod megoldani, vagy a zoknidban becsempészhetsz egy stampót. De nem hiszem, hogy ezeknél a diszkó számoknál szükséged lesz múnicióra, a ritmus majd felpörget.

Miután kiválasztottad a zenédet, három barátoddal együtt irány az egy négyzetméteres fülke és mehet a három perces táncőrület. A diszkógömb és a füstgép beindul, villog a stroboszkóp, te pedig torkod szakadtából énekelheted a Wannabe-t és úgy táncolhatsz végre, hogy a három pajtásodon kívül senki nem látja. A járókelők meg csodálkozva nézik, hogy miért füstöl és dübörög az aranyszínű telefonfülke.

A helyszíni videós beszámoló előtt iratkozz fel a Youtube csatornámra és gyere át a Facebookra is, hogy ne maradj le a hasonló őrületes élményekről. Köszi! 

 

Két helyszínen is megtalálod a Telediszkót BerlinbenRAW épület - Revaler Str. 99 és  Kater Blau - Holzmarktstrasse 25. Hozzuk el őket Budapestre is!!

Berlinről írtam már korábban: 

8 nem klasszikus látnivaló Berlinben 

Zöld Berlin - a legjobb helyek 

Még a trabantok is kizöldülnek Berlinben - VIDEÓ

Street Art Berlin 

Berlin top10 ÜBERCOOL látnivalója 

the_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://balazsutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr3512674021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Booking.com

Instagram

Szállásfoglalás

Booking.com

Címkék

Airport (4) Amerikai Egyesült Államok (17) Anglia (5) art (17) Art is Business (4) athen (3) Ausztria (4) Ázsia (6) a világ leggiccsesebb naplementéi (3) a világ második legjobb állása (12) Balázs utazik (4) beach (6) Berlin (14) biztonság (3) bor (3) budapest (3) Budapest (11) business lounge (3) club med (7) cool (11) costa (10) covid (10) cruising (3) desztináció marketing (3) disneyland (3) dubai (3) Ecuador (3) elnökválasztás (3) Európa (3) feelaustria (3) Finnország (4) Florida (4) food (3) foto (9) franciaország (10) Galapagos szigetek (3) gasztro (15) GermanyAwaitsYou (3) görögország (10) hajó (12) hotel (7) Ibiza (4) Japán (4) Kalifornia (4) karácsony (3) karácsonyi ajándék (6) karib szigetek (17) Kína (5) London (13) London2012 (5) Los Angeles (3) Magyarország (11) Malmo (3) mauritius (9) Miami (7) Miami Beach (4) Mikulás (7) Motto (3) museum (3) naplemente (6) Naxos (3) Németország (20) NEW YORK (6) New York (12) New York City (4) nyaralás (3) oasis of the seas (16) Olimpia (4) Origo (4) Őrség (4) Őrségi Nemzeti Park (3) párizs (5) Peking (5) Press (40) provence (5) rádió (3) Reggeli (3) repülés (10) repülőtér (4) roadtrip (3) Rovaniemi (3) royal caribbean (18) RTL Fókusz (6) RTL KLUB (10) Sajtó (28) sajtozsemle (30) Samsung (6) Samsung Global Blogger (8) Spanyolország (7) Spektrum Home (3) st. john (3) st. martin (4) strand (4) Svajc (4) Svédország (3) Szingapúr (3) sztárok nyomában (4) tenger (3) tengerihajó (3) Tokio (3) Tokyo (3) Törökország (3) USA (33) utazás (10) utazas (48) video (47) Washington (4) Washington DC (3) where the hell is matt (3)
süti beállítások módosítása