Partytime a hajón

A nagyszínházban ma igazi csemegét kaptunk. Az America’s Got Talent című műsorban (az RTL Klub-on futó Csillag születik tengerentúli nagytestévre) tűnt fel néhány lelkes félprofi srác, akik hatalmas tehetséggel nyomatják az akapella muzsikálást. Ők a Mosaic, egy nem tipikus fiúbanda.

Se egy hangszer, vagy bármilyen elektronikius zenei aláfestés nincs a színpadon, a srácok tiszta szívükből és persze torkukból adják elő a legnagyobb slágereket és közben poénkodnak. Nem hittem volna, hogy valaki a gyomrából/torkából/orrából/tüdejéből képes trombitát vagy éppen egy száztagú cigányzenekart varázsolni. Az operaária éneklése és a háttérben a nagyzenekar „zümmögése” minden képzeletet felülmúlt. Az utolsó szám, hogy teljes legyen a repertoár a Black Eyed Peas egyik slágere volt.

A tömeg örjőngött, a lányok a bugyijaiakat dobálták fel a színpadra, a srácok autogrammot osztottak. A koncert után hatalmas utcabál kezdődött a Royal Promenadon. Többezer ember tombolta végig a 70-es évek legnagyobb számait. Afroparókák, susogó jersey nadrágok, a YMCA, Gloria Gaynor és Austin Powers, valamint egy brutálnagy diszkógömb ragyogta be paradét. A programok fő szervezője hatalmas showt produkált, dobálták az ajándékokat a tömegbe, közösen táncoltunk, a mozgó bárban még Po, a Kungfu Panda is táncolt, villogtak a fények, extázisban égett a ház. Hihetetlen egyébként, hogy egy repi polóért vagy világítós biszbaszért mire nem képesek az emberek…csupán egy könyök landolt az arcomon, és egy cipellő sarka a vádlimon. A szórakoztató csapat kimagasló, nem hiába kapták meg a legjobb „entertainment team” kitüntetést a hajók közül.

Ha ez nem volna elég, akkor lehet menni a játékterembe vagy a kaszinóba pénzt dobálni vagy akár karaokizni is. Táncolni minden este a Blaze diszkóban vagy a latinos bárban lehet (tánctanfolyam napközben), de élő zenét nyomnak a swing bárban is, az ír kocsmában is muzsikál esténként egy gitáros fószer, sőt a piano bárnál is melódiázik a hajó Koós Jánosa.

 

Youtube link

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://balazsutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr58102124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Instagram

Szállásfoglalás

Booking.com

Címkék

Airport (4) Amerikai Egyesült Államok (17) Anglia (5) art (17) Art is Business (4) athen (3) Ausztria (4) Ázsia (6) a világ leggiccsesebb naplementéi (3) a világ második legjobb állása (12) Balázs utazik (4) beach (6) Berlin (14) biztonság (3) bor (3) Budapest (11) budapest (3) business lounge (3) club med (7) cool (11) costa (10) covid (10) cruising (3) desztináció marketing (3) disneyland (3) dubai (3) Ecuador (3) elnökválasztás (3) Európa (3) feelaustria (3) Finnország (4) Florida (4) food (3) foto (9) franciaország (10) Galapagos szigetek (3) gasztro (15) GermanyAwaitsYou (3) görögország (10) hajó (12) hotel (7) Ibiza (4) Japán (4) Kalifornia (4) karácsony (3) karácsonyi ajándék (6) karib szigetek (17) Kína (5) London (13) London2012 (5) Los Angeles (3) Magyarország (11) Malmo (3) mauritius (9) Miami (7) Miami Beach (4) Mikulás (7) Motto (3) museum (3) naplemente (6) Naxos (3) Németország (20) New York (12) NEW YORK (6) New York City (4) nyaralás (3) oasis of the seas (16) Olimpia (4) Origo (4) Őrség (4) Őrségi Nemzeti Park (3) párizs (5) Peking (5) Press (40) provence (5) rádió (3) Reggeli (3) repülés (10) repülőtér (4) roadtrip (3) Rovaniemi (3) royal caribbean (18) RTL Fókusz (6) RTL KLUB (10) Sajtó (28) sajtozsemle (30) Samsung (6) Samsung Global Blogger (8) Spanyolország (7) Spektrum Home (3) st. john (3) st. martin (4) strand (4) Svajc (4) Svédország (3) Szingapúr (3) sztárok nyomában (4) tenger (3) tengerihajó (3) Tokio (3) Tokyo (3) Törökország (3) USA (33) utazás (10) utazas (48) video (47) Washington (4) Washington DC (3) where the hell is matt (3)
süti beállítások módosítása