Mindenki ódákat zeng a mauritiusi ételekről. Itt volt az ideje, hogy a Club Med sous-chefjének a sous-chefje legyek egy délutánra. Hatalmas élmény volt a lemenő nap perzselő aranysárgájában főzőcskézni úgy, hogy mellettem vizisíeltek.

Videsh Teelokee-val három ételt készítettünk el. Az ételek elkészítése rém egyszerűnek tűnt, otthon a legnagyobb problémát az alapanyagok beszerzése okozhatja. Hölgyek, urak, tessék nekilátni a főzésnek! Hasonló recept ötleteket a kommentekben várok!

 
Tonhal carpaccio                                 Mauritiusi polip saláta
 Vörös tonhal pörköltA bejegyzés trackback címe:
				https://balazsutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr428102168
		
		
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nati 2011.06.28. 10:34:09
			Azt a tonhalporit Ma meg is fozom.					
		
		
        
	Balazs 2011.07.03. 01:33:34
			Hogy sikerült a pörkölt Nati?